zondag 15 juli 2012

Ravenhof

Na een wandeling door de Wildertse Duintjes gisteravond hebben we deze morgen weer een leuke wandeling gemaakt. Deze keer ging het richting het Ravenhof. Van daaruit hebben we een stukje door Nederland gewandeld en ook een klein stukje door Belgiƫ..


In het bos stonden enkele kunstwerken, waaronder dit huisje met veel ramen. Ik mocht het even langs binnen bekijken.. Zie je mij zitten?


Een beetje verder lag er een leeuw te rusten. Ik heb mijn uiterste best gedaan om die goed in het oog te houden en te zorgen dat Koen en Ellen veilig bleven. Volgens hen was het maar een kunstwerk, maar daar ben ik toch nog niet zo zeker van..


Het Ravenhof had ook een theehuisje, ik ben met Koen even tot boven gaan kijken, maar het was gesloten. Ik had wel een mooi uitzicht van daaruit.


Na een stukje door het bos kwamen we op een rustplaatsje uit. Koen vind dat ik nog wat groter mag worden denk ik, want ik mocht bovenop de tafel gaan zitten.


Ook hier was het uitzicht wel mooi, al waren er niet zoveel mensen te zien. Daarom moest ik dus niet zo oplettend blijven kijken en ben ik maar even gaan liggen.


Op het eind van de wandeling kwam er nog een verrassing. Er is in het bos een stukje waar hondjes los mogen lopen en toen we andere hondjes tegenkwam mocht ik van Koen even meespelen! Dat was heel leuk, maar veel te snel gedaan.. al was ik wel blij dat we terug aan de parking waren, want ik was al wel een beetje moe.

2 opmerkingen:

  1. gij zijt toch nogal een gelukshondje ze, zoveel uitstapjes doen met je baasjes
    dikke knuffel van je tante gerd, maar zeker ene van je maat nonkel raymond

    BeantwoordenVerwijderen
  2. zie er inderdaad allemaal heel gezellig uit...heel mooie foto's zulle! je zit en ligt precies op een troon...zo schoon...met de natuur om jullie heen...zo genieten we een beetje mee...liefs, en knuffel van ons twee

    BeantwoordenVerwijderen