vrijdag 13 juli 2012

Openbaar vervoer

Gisteren heb ik met Koen nog eens nuttig gebruik gemaakt van het openbaar vervoer.. Spijtig genoeg wel zonder fotootjes.

Eerst zijn we naar de bushalte gewandeld, daar heb ik goed mee uitgekeken wanneer de bus zou komen. Dan een tijdje op bus 440, waarop ik trouwens niet het enige hondje was. Alleen mocht ik niet spelen, maar het was dan ook maar een heel kleintje, dus zo leuk zou dat toch niet geweest zijn. Spijtig genoeg gaat bus 440 vanaf 1 september nog amper rijden, waardoor er veel minder uitstapjes met de bus zullen zijn voor mij.

Aan het station Noorderkempen moesten we door het tunneltje naar het andere perron. Ik had er wel zin in hoor, maar van Koen moest ik het heel rustig aan doen op de trappen. Ik wist al dat de meeste van Koen zijn collega's altijd wel een beetje aandacht over hebben voor mij en ook deze keer was dat zo! Joepie!

Op de trein zaten nog mensen met kindjes en die wilden ook wel met mij spelen. Ze zeiden ook dat ik een mooie hond was.. dat is altijd leuk om te horen hoor.

In Antwerpen ben ik met de roltrappen naar boven gegaan. Daar is niets akelig aan, het is zelfs best leuk voor een grote meid zoals ik. Even naar buiten voor een plasje en dan terug richting de metro.

We moesten best lang wachten op de metro vond ik, al was dat niet erg want er was veel te zien op het perron. Toen tram 2 eraan kwam zag Koen helemaal vooraan een plaatsje waar hij weinig kon zien, dus ik ben met mijn kopje naar achter gaan liggen, zodat ik goed kon zien wie er allemaal op of afstapte.

Op een gegeven moment stapten we af en na een klein stukje wandelen zag Koen dat het eigenlijk al later was dan gedacht en zijn we door Hoboken richting het werk van Ellen gewandeld. Daar kreeg ik wel wat dorst van, maar eenmaal aangekomen kwam mijn drinkbakje boven en mocht ik van wat welverdiend water genieten.

Een tiental minuutjes later was Ellen klaar en konden we naar huis. Dat deden we wel met de auto over veel slechte wegen, waardoor ik blij was dat we thuis waren, zeker omdat ik lekkere brokjes kreeg en kon genieten van een heerlijk dutje!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten