woensdag 25 juli 2012

Bezoek!

Vorig weekend was heerlijk leuk en veel te snel gedaan.. Koen en Ellen kregen bezoek van Marten en wil die nu net graag met mij spelen!

foto: Marten

Zaterdag na de midden kwam Marten toe met de fiets en na het nodige opfrissen zijn we nog gaan geocachen. Eerst lukte dat niet zo goed, gelukkig in de buurt van een grasveld, zodat ik nog een beetje mocht spelen.

foto: Marten

De plannen werden aangepast en kon mijn naam toch op een paar logrolletjes geschreven worden na een hele wandeling. Ik vond het wel tijd om even te rusten terwijl de baasjes lekker hebben gegeten aan een frituur.. kon Marten ook eens echte frietjes eten!

foto: Marten

Omdat er maar 2 stoelen vooraan zijn in de auto zat Ellen achteraan en die moest ik toch even hallo zeggen hé!

foto: Marten

Zondag zijn de baasjes alleen nog een geocache gaan doen met de fiets en had ik het rijk voor mij alleen. Daaruit hadden ze een travelbug gehaald die ze mij wilden laten zien..

foto: Marten

Voor zo'n kleine koe haal ik toch mijn neus op hoor, hadden ze mij maar mee moeten nemen. (Waar blijft die grote fietskar waar ik regelmatig wat van hoor??)


Marten is altijd lief voor mij, dus ben ik ook dikwijls gaan kijken of hij nog een beetje aandacht nodig had en natuurlijk mocht ik met hem op de foto!


Natuurlijk was het lang niet alleen poseren, maar ook heel veel spelen! Van mij mag Marten zeker nog eens komen logeren hoor..

1 opmerking:

  1. ziet er allemaal super leuk uit...hele mooie sprekende foto's die spontaan je een lach bezorgen, ...blij dat jullie zo genoten hebben van elkaar!! knuffel en veel liefs van ons twee hé!

    BeantwoordenVerwijderen