woensdag 20 juni 2012

Veel gezwommen..

Vandaag was weer een leuke dag. Eerst leek het op een gewone wandeling, toen we de bus namen werd het nog beter, maar daar bleef het niet bij. Een stukje in de (naar mijn zin veel te) warme auto, even wandelen naar een plekje aan het water en dan.. zwemmen!


Koen vond het water frisjes denk ik, want die deed een heel pak aan. Zelf had ik dat niet nodig, ik ben tenminste niet flauw.. Daarbij, ik vond het warm genoeg.


Omdat er vandaag geen bootjes waren moesten we niet zo dicht bij de kant blijven, kan je zien hoe ver ik in het water ben geweest?


Het eerste stukje kon ik over de bodem lopen, dan eens goed afzetten en goed spetteren voordat we echt beginnen met zwemmen hé.


Zo moet je dus zwemmen hé! Goed je pootjes gebruiken.. links.. rechts.. links.. rechts..


Helemaal zwemmen tot bij mijn vuurtoren en dan terug naar de kant, zodat Koen die terug weg kan gooien. Vandaag heb ik dus weer kei veel gezwommen!

2 opmerkingen:

  1. amai droes, dat was zwemmen...zo'n eind van de kant...hou je baasje goed in het oog hé! er goed oppassen zulle...blij dat het nog eens een warme dag was, jij ook zekers! liefs, van ons twee xxx

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Zalig zwemmen !

    Airco en Mieke deden dat gisteren ook zo ver (voor de allereerste keer)

    Nog veel water genot Droesje

    BeantwoordenVerwijderen