zaterdag 26 mei 2012

Yess, mijn eigen eerste verjaardagsfeestje

Amai, de dag begon vandaag met rare versiering.. Geen enkel idee waar het voor diende. Mijn baasjes hebben goed kunnen zwijgen! In de namiddag.. Surprise!! Cindy, Yann en mijn lieve mama zijn daar voor mijn eerste verjaardag blijkbaar..


Kei tof, ze hadden zelfs kadootjes bij al had ik daar niet echt veel interesse in. Uitpakken was voor de baasjes hoor, hopelijk zijn het leuke dingen die ik kan gebruiken. Zie zelf maar wat ik allemaal gekregen heb.


Aja, voor ik het vergeet, dank u lieve fotograaf Cindy (My Big Dream) voor alle leuke foto's die ik hier plaats.

Als je verder klikt kan je mijn volledig verhaal van vandaag lezen!
Veel leesplezier

Cindy, Yann, Koen en Ellen hebben lekkere gebakjes gegeten. Dat is natuurlijk niet voor hondjes, maar ik was wel een beetje benieuwd wat mijn mama gegeten had deze morgen. Heeft ze haar tanden wel goed gepoetst??


Het was kei warm weer en we wilden eigenlijk graag in het water spelen, maar de vijver was helemaal opgedroogd. Gelukkig had Isa, mijn mama daar een goede oplossing voor gevonden.


Gelukkig mocht van Koen de kraan eventjes open. Even als grote dames onze haren wassen..

En toen mochten we niet meer spelen in het water. We hadden al genoeg gesmodderd. Maar met deze temperaturen.. Wij wilden echt wel lekker fris water.


Na al dat spelen in het water was het tijd voor actie! Snel even mijn speelgoed uittesten. Waarom speelt mama nu niet mee? Is ze dan al zo oud ;-)


Kijk, ik zweef!


Pff.. zo warm, dan maar samen een beetje rusten. Wel mijn nieuwe speelgoed in het oog houden, voor Koen er de hele tijd mee speelt!


Cindy vraag zichzelf af of ik vaak vrijwillig op mijn berg ga zitten. Nu niet vrijwillig maar wel verplicht.. Toch een mooi resultaat he!


Mijn mams durft niet op de berg. Die is ook niks gewoon hé. De gansjes zijn ook niet echt haar vrienden. We poseren nog een keer verplicht niet op de berg maar in de tuin..



Besluit van de dag, het was echt een leuke dag vol verrassingen, alleen spijtig dat mijn lieve zus er niet bij kon zijn! Wij hebben ons kostelijk geamuseerd en ons baasjes ook. Daar ben ik zeker van! Tot snel maar weer, tot ziens, tot een volgende keer. Als ik 2 wordt feest ik zeker terug mee!!

1 opmerking:

  1. mooie foto's, en mooi verslag dat je maakte droes,van jou dagje...xxx liefs van ons tweetjes

    BeantwoordenVerwijderen