zondag 13 mei 2012

Kei grote wandeling!

Vandaag zijn we kei ver gaan wandelen: helemaal tot aan Kalmthout dorp en terug..


Gelukkig hadden de baasjes alles bij om even te kunnen rusten op een rustig plaatsje.


Op het pleintje waar we zaten heeft heel vroeger een kapelletje gestaan. Nu staan er banken en een herdenkingsmonumentje.


Dat monumentje was voor Koen een reden om een paar speciale fotootjes te trekken. Deze is genomen van achter een metalen plaat met veel tekst.


Zelf had ik al lang door dat het nog heel ver wandelen was tot thuis, dus moest ik zien dat ik zeker goed kon rusten. Vermits ik ook liggend goed kan drinken lukte dat best goed..


Terug op weg was er tussen de fietsers door ook nog even tijd om te laten zien hoe braaf ik wel niet ben!


Ik had er niet meer op gerekend omdat ik bij het weggaan niet in de beek mocht, maar bij het terugkomen kon ik toch nog even in het water spelen!


Het was een kei lange wandeling, maar wel leuk en ik was zelfs niet eens moe toen we thuiskwamen. Zo mogen er nog veel volgen hoor!

2 opmerkingen:

  1. vrijdag hadden wij toch ook een grote wandeling gedaan he droesje, alleen hadden we geen fototoestel bij. nie vergeten volgende keer; knuf van nonkel ray en tg

    BeantwoordenVerwijderen
  2. inderdaad een hele wandeling, amai, zou ik niet kunnen hoor droes... wie weet mogen wij eens mee op een klein wandelingetje...;0))
    ben alvast aan het oefenen...en Fons ook
    liefs en knuffel van ons twee xxx

    BeantwoordenVerwijderen