zaterdag 21 april 2012

Reisoverzichtje

Omdat er maar 3 berichtjes blijven staan op de hoofdpagina en ik vandaag al heel goed mijn best gedaan heb zal ik even een lijstje maken hier..


Nog eens een proficiat voor mijn baasjes.. voordat ik aan onze trip zelf begin.

We zijn op pad geweest met een motorhome, waar ik dus een eigen plaatsje in had. De eerste stop was in Nederland in een klein dorpje, namelijk Hooge Mierde. Daar zijn we 2 nachtjes gebleven. Het is niet zo heel ver rijden tot in Duitsland, waar we de eerste keer op een MobilPlätz stonden in Kranenburg.


Lang zijn we daar niet gebleven, want op donderdag ging het naar de camping in Harskamp. De Harskamperdennen en omgeving waren voor Koen en Ellen vertrouwd terrein, maar voor mij een leuke eerste kennismaking. Hier heb ik ook een nieuwe vriendin leren kennen: Loekie. Op paasmaandag ging het via een tussenstop in Boekelo verder door naar Duitsland.


Ze hadden ook aan mij gedacht door een plaatsje te zoeken met veel water. Dat werd gevonden aan de Möhnesee waar we een nachtje zijn gebleven. De volgende stelplaats was ook het verste punt van deze trip, namelijk Bad Wildungen (al heb ik daar geen bad gezien). Omdat ik het zo leuk vond de eerste keer aan de Möhnesee, zijn we daar een tweede keer gestopt.


Voor de laatste nacht werd de planning wel gewijzigd omdat Ellen de voorziene overnachtingsplaats niet zo mooi vond. Daarom zijn we eerst een aantal geocaches gaan doen voordat we naar Kempen gereden zijn. Dat was een mooie afsluiter met zelfs een terrasje in het stadje!

1 opmerking:

  1. amaai droesje, dat was nen hele boterham uw reisverhaal, zie dat jullie alle drie ervan genoten hebben,en uw tentje vond ik heel mooi,alleen wa klein... tg heeft er hier een grotere staan die mag je volgende keer gebruiken hoor, je komt toch volgende week op bezoek als de briards komen??? wens je baasje ook nog proficiat met hun eerste huwelijks verjaardag, en zeg maar dat jy een been verdiend hebt voor zo een mooi verslag; dikke knuf ven nr en tg

    BeantwoordenVerwijderen