zaterdag 21 april 2012

Paastreffen

Na een kort bezoekje aan Duitsland ging het terug Nederland in. Onverwacht zijn we even gestopt in Arnhem waar een heel groot park is waar veel hondjes rondlopen.. dat was wel leuk, maar blijkbaar moesten we nog wat verder tot de Harskamperdennen.


Na het eten zijn we gaan wandelen naar een heel grote zandvlakte, gelukkig mocht ik daar even rusten, want het was best ver vond ik..


Vrijdagmorgen hebben we dan een geocache gezocht waarvan Koen het eerste stuk met de fiets had gedaan. Op het bord stond er veel informatie over waar we waren en ik heb goed meegekeken.


Ik heb ook nog een heel leuk cadeau gehad.. we waren op de camping en kamperen zonder tent is ook maar niets, dus kreeg ik mijn eigen tentje! Volgens mij waren er veel andere ligfietsers heel jaloers!


Verder zijn we natuurlijk ook nog veel gaan wandelen en er lagen hele mooie grote takken, al mocht ik deze niet meenemen. Die zou natuurlijk ook niet in mijn tentje passen.


Naast een cadeautje heb ik in Harskamp ook nog iemand leren kennen waarmee ik zeker nog wil afspreken! Daarover later meer..


Met al dat harde werk en die cadeautjes moest ik natuurlijk ook veel rusten, want ik ben nog maar puppy hoor!


Er waren ook bekende mensen die al eens op bezoek waren geweest en ook heel lieve mensen die Koen en Ellen al langer kenden. Spijtig heb ik daar geen fotootjes van, maar als je die hebt en ik mag ze op men blogje zetten zal ik je zeker bedanken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten