zondag 30 september 2012

Zon, zee, strand

We zijn dit jaar toch nog naar de zee geraakt en wel naar een plaatsje 'Vrouwenpolder' genaamd. Het zonnetje kwam af en toe kijken, de zee en het strand waren natuurlijk ook van de partij. Nadien zijn we ook nog even gestopt in Goes voor enkele geocaches. Het was een leuke dag en omdat het wat veel fotootjes zijn moet je het berichtje even openklappen.


Mijn eerste blik op de zee..


.. en natuurlijk ook een paar andere hondjes op het strand om even kort mee te spelen, maar de zee riep mij heel hard, dus snel verder naar de zee.



Ik was wel even vergeten dat het water zout smaakt.. bah. Gelukkig hadden de baasjes drinken mee voor nadien zodat ik mijn bek even kon spoelen.


Ellen was lekker warm aangekleed want er was een redelijk windje en de baasjes hebben veel sneller koud als ik..

 


Nog een stukje wandelen over het strand en dan door naar Goes voor enkele geocaches.


Er waren mooie weggetjes om over te wandelen.


Ellen wilde blijven staan bij een paardje, maar dat moet toch niet van mij hoor, ik vind dat maar grote enge beesten.


Geocachers zouden dit een spoilerfoto kunnen noemen, maar ik zag vooral water waar ik niet in mocht spelen terwijl er veel kindjes in de buurt wel aan het spelen waren op vlotten..

De zomer is weer voorbij, gelukkig zijn we toch nog even naar de zee geweest. Als het aan mij ligt gaan we volgend jaar toch een paar keer meer hoor en dan liefst dat het baasje mee in het water gaat!

2 opmerkingen:

  1. blij dat jullie zo genoten hebben...en ja, droesje,water vind je leuk als je erin mag spelen hé!...mooie foto's hoor! je baasjes hebben hun best gedaan,.. knuffel en liefs, tot gauw hé!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. tante gerd wil ook mee naar de zee volgend jaar, en dan zal ons pupje er ook zijn ,kunnen jullie fijn samen spelen , dikke knuffel van nr en tg

    BeantwoordenVerwijderen