vrijdag 9 december 2011

Brussel

Vandaag stond een uitstapje naar de Kerstmarkt in Brussel op het programma. We hebben er gelijk gebruik van gemaakt om nog enkele geocaches te zoeken, want Ellen wilde er in totaal 400 gevonden hebben voor het einde van haar verlof en daarvoor waren er nog 3 nodig..


Omdat we gingen wandelen heb ik mezelf alvast goed voorbereid en goed gerust op de trein.


We zijn begonnen met korte stukjes en op een gegeven moment waren we aan 'manneke pis', blijkbaar heel beroemd want er was veel volk. Al denk ik niet dat het zo speciaal is, want de meeste mensen namen ook een paar fotootjes van mij!



Via een grote omweg langs enkele caches kwamen we dan terug uit vlakbij dat klein pissend manneke waar Koen en Ellen iets lekker hebben gegeten. Ik kon terwijl een beetje uitrusten en zo kunnen jullie gelijk zien wat ik heb gekregen! Meer daarover later, want het was tijd voor een foto voor de snack tonic, waar je trouwens best wel een woordje frans kan praten..


Van daaruit is het niet ver naar de grote markt..


.. waar we natuurlijk een verplichte foto moesten nemen bij de kerststal.


Op het einde van de kerstmarkt staat een reuzenrad.. en toen wij er waren was het zonnetje goed aan het schijnen zoals je kan zien!


Geen kerstmarkt zonder kraampjes natuurlijk, al hebben Koen en Ellen er spijtig genoeg niets voor mij gekocht.


Na een fikse wandeling terug naar het station moesten we nog een tijdje wachten op de trein en eenmaal die er was vond ik dat wel een goed moment om te gaan rusten.. al maakten sommigen daar wat misbruik van. Kijk maar naar de volgende fotootjes:


2 opmerkingen:

  1. amai, veel mooie foto's, en precies een hele onderneming geweest hé droes...
    mooi pakje dat je aanhebt hé!
    knuffel, en pootjes, xxx

    BeantwoordenVerwijderen
  2. LOL, een echte punk kuif :-D

    BeantwoordenVerwijderen