zondag 4 september 2011

Weekend

Amai ... Het is weeral weekend geweest. Leuk, meestal zijn zowel Ellen als Koen thuis.
Alhoewel ze dit weekend precies druk bezet waren.
Eerst zijn ze zaterdag gaan fietsen naar Roosendaal en ik mocht niet mee!
Toen ze terugkwamen hebben ze mij buiten gewassen. Wel leuk met het warme weer ... en mijn haartjes zijn vanzelf gedroogd. Zonder de blazer!!!

Daarna kwam Kleo op bezoek. Kleo is ook nog een kleine puppy, die 1 week jonger is dan mij. Het was kei leuk om met haar te spelen!! We hebben achter elkaar gelopen, op elkaar gevallen, naast elkaar gelegen, samen gedronken, ... .
Zij is een beagle en veel actiever dan mezelf ... zij maar lopen en lopen en lopen. En ik er stilletjes achteraan.
Kleo is de hond van een vriendin/collega van Koen. Ik vond het echt fijn dat ze er was.
Hopelijk komt ze nog eens terug om te spelen.

Vandaag hebben wij in de voormiddag geluierd. Al zijn de mama en de papa van Ellen op bezoek geweest. Ik heb ze horen zeggen dat ik al flink gegroeid ben. Ellen was ook blij, want morgen kan ze verse groentensoep of zoiets maken.
Na de middag heb ik eventjes kunnen rusten in mijn benche terwijl mijn baasjes naar een receptie moesten en de zus van Ellen hen kwam halen om Moeke te bezoeken. Spijtig genoeg ben ik niet mee geweest, maar dat ging niet zo goed. Volgende keer mag ik wel mee!!

Toen ze thuiskwamen stond mijn meter al aan de deur. Yippeee, speciaal voor mij. Ik had ze zo gemist. Ik had al een mailtje gestuurd om te vragen wanneer ze nog een keer kwam.
Ik was echt blij! Tina vertelde mij dat ze op vakantie vertrekt, dus moet ik haar weer eventjes missen. Maar als ze terug was ging ze nog eens komen kijken. Misschien spreken we dan wel af iets samen te doen, want Koen en Ellen hebben dan ook nog een paar dagen verlof!!

Na Tina's bezoek zijn we nog tot aan de postbus gewandeld om een brief te posten. En dan ... typisch voor mijn baasje Ellen .... geen postzegel op de brief!
Dus helemaal voor niks tot daar ... toch was het een leuke wandeling.
Nu nog eventjes buiten kijken en sebiet slaapjes doen.
Ons weekend zit er weeral op.
Ik kijk weeral uit naar morgen!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten