maandag 29 augustus 2011

Voorbije week..

Ik heb vorige week weer heel wat gedaan hoor.. Slapen doe ik graag en als ik wakker ben speel ik heel graag! Soms even rusten en dan weer spelen..


Vorige donderdag ben ik ook weer langs de dierenarts geweest. Daar ben ik volgens Koen en Ellen heel flink geweest. Ik heb 3 spuitjes gekregen en nu mag ik van mijn baasjes gaan zwemmen.. Geen idee of dat leuk is, maar hopelijk wel. Ik heb gehoord dat mijn papa en mama dat heel graag doen.


Ondertussen heb ik ook weer iets uitgevonden hoor. Als ik ga zitten als ze het zeggen krijg ik veel aandacht, daarvoor doe ik het wel hoor. En als je twijfelt of ik mooi kan zitten.. kijk dan maar naar de foto!


Tijdens het weekend heb ik Ellen nog geholpen terwijl die bezig was in de tuin. Dat vond ze niet zo fijn, maar ik wel, dus dat ga ik nog wel doen..
Nu weet ik ook wat de 'markt' is waar ze het wel meer over hebben. Daar is kei veel te zien, ook andere hondjes en veel mensen die zeggen dat ik mooi ben.. goed hé. Daar zou ik ook wel graag een fotootje van laten zien, maar natuurlijk waren de Koen en Ellen vergeten er eentje te maken, en ik ben nog zo braaf geweest.

Dat was het nu voor even, want mijn flessen en mijn kip zijn aan het wachten om ermee te spelen..

2 opmerkingen:

  1. blij dat je zo op ontdekking kan...geniet ervan hé droes,
    samen met Koen en Ellen...tot een volgende...lees je vertellen graag...!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. amaai Droesje , je hebt altijd leuke verhalen, ontdek maar de vele dingen die er zijn op de grote wereld. tot binnenkort nog eens
    dikke knuffel van je tante gerd

    BeantwoordenVerwijderen