zaterdag 30 juli 2011

Nieuwe thuis!

Vandaag was dus de grote dag! Ik had Cindy al bezig gehoord over dat er vandaag iets ging gebeuren.. Mijn zusje heeft vandaag ook al die grote stap gezet!

Zelf voel ik me vandaag wel niet zo heel goed, mijn maagje doet wat vervelend.. ik heb ook al een paar keer moeten overgeven. Hopelijk zijn de Koen en Ellen niet te boos daardoor..


Het ziet er bij Koen en Ellen allemaal weer heel anders uit.. Ik zal de komende dagen nog heel veel moeten verkennen hoor! Er waren ook al een heleboel cadeautjes.



Er lag al een beetje speelgoed voor mij klaar, een paar balletjes, een plastieken bot, een grote knuffelhaas, een rood ding.. Allemaal heel leuk, maar ik heb toch ook al iets meer meegenomen naar mijn bench: een leuke drinkenbus die ze waarschijnlijk vergeten op te ruimen waren.. niet verder vertellen hé.


Ze hadden ook een mooie halsband en leiband gehaald, speciaal voor mij. Aan de halsband hangt een leuk plaatje met een pupje.. op de achterkant staat mijn naam, maar ook iets raar: "4KMC09". Geen idee wat dat wil zeggen, maar dat vind ik nog wel uit!


Van Cindy hebben ze ook nog een pakketje gekregen met wat eten.. nog een leibandje enzo. Hopelijk gebruiken ze wel hun eigen leibandje, want die van royal canin of zoiets, vind ik niet zo mooi.

Ze zijn vandaag ook nog even gaan fietsen.. en ik mocht mee in de kar. Het waren maar korte stukjes en elke keer mocht ik even wat rondsnuffelen! Dat was wel leuk hoor!


De komende dagen zal ik je nog wel meer vertellen, want nu ga ik eerst nog een beetje verder slapen..

Geen opmerkingen:

Een reactie posten